Post by hurdransplasacad on Feb 8, 2022 18:50:32 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tank Warfare: PvP Blitz Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tank Warfare: PvP Blitz Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodų generatoriaus kristalai ▞▞▞
▞▞▞ Tank Warfare: PvP Blitz Game 2022 version ▞▞▞
Aš myliu grafiką, bet nuo jos atnaujinimo nebegaliu ją gauti... Bandžiau du kartus... bet ji nuolat man rodo atnaujinimą?
Žaidimas stringa ir paleidžia jus iš mūšio labiau nei bet kada po atnaujinimo!! , dažai ir lipdukai vis dingsta nuo mano tankų, bot tankai yra BUIT stiprūs be dažų ir lipduko, karo prizai yra JUOKAS, TECHS ant tankų neveikia. Linkiu, kad galėčiau atgauti savo pinigus ir neišleisčiau nė cento šiam žaidimui!!!
Reikia judinti ginklą aukštyn ir žemyn, pls
Puikus žaidimas, tik norėčiau, kad jame būtų 2 neprisijungus pasiekiami dalykai, jei suteiktų jam 5 žvaigždutes.
Taip
Saunus.
Tank Warfare: PvP Blitz Game Strateegia livi
Diegimas užtrunka, bet tai tikrai įdomus žaidimas
🚫🚫🚫Kiekvienas, kuris galvoja atsisiųsti šį žaidimą... ką darytumėte, NEDARYK. Iš pradžių jis veiks puikiai...taip jie tave suvilioja..po to nuolat sugenda, ypač kai esi mūšyje ar legiono kare..JOKIomis aplinkybėmis NEATSISIŲSTI ŠIO ŽAIDIMO..po kurio laiko jie tiesiog nustos reaguoti. Pažiūrėkite į jų atsakymą į šią apžvalgą ir kitus. Geriau daužytum galvą į sieną. ATSARGIAI ATSARGIAI..ir visi kiti įspėjimai I ⚠️🚫🚫🚫
Gerai. Gali būti tikroviškiau, jei pabūklą būtų galima iš tikrųjų judinti aukštyn ir žemyn bet kuria ašimi, o ne tik nukreipti jį į vieną padėtį
Greitas linksmumas ir puiki grafika
Geras žaidimas Tikiuosi, kad būsimuose atnaujinimuose patiks valdikliai ir mechanika
Tank Warfare: PvP Blitz Game Strateške igre pqz
Vienintelė problema yra ta, kad žaidime yra gedimas, kuris neleidžia man pasirinkti režimų, todėl galiu žaisti tik komandiniu režimu
trūksta laiko žaisti...
Gerai žaidimas labai lengvas
Linksmas žaidimas kol kas
Prasidėjo geras žaidimas, tačiau žaidimui įsibėgėjus aukščiausias legionas THE LEGENDS žaidime sugalvojo gudrybių ir naudoja jas nesąžiningai įgyti pranašumą. Panašu, kad kūrėjai nenori nieko daryti.
Žinodamas, kad man patinka žaidimas.
Tank Warfare: PvP Blitz Game સ્ટ્રેટેજી kzg
Neblogai
Rimtas pinigų švaistymas. Kai atnaujinate, tai yra nenaudingas pinigų švaistymas. Žaidimas leidžia jums kovoti su daug aukštesnio lygio tankais. Ir vis tiek vienu šūviu nuvilni. Dėl to jūsų atnaujinimai yra nenaudingi. Taip pat žaidimas nuolat išmuš jus iš mūšių ir prarasite laiką bei mūšyje uždirbtus daiktus. Pinigų švaistymas.
Išleidau daug pinigų ir kuo geriau gaminu savo tankus, tuo daugiau galios robotų puola į mane ir pavogia visus mano dažus ir emblemas...jie tampa itin brangūs, kai kylate į priekį. ..ir tam prireikė daug pinigų ir daug kūrėjų vagystės...Pakartosiu dar kartą... kūrėjai yra didžiausia kliūtis, kad šis žaidimas būtų sėkmingas visame pasaulyje... bet jei tokie žaidėjai kaip aš... ir toliau patirkite tokio pobūdžio vagystes ir apgaulę... patikėkite manimi, viskas baigėsi
Puikus be trikdžių, kaip ir kiti tanko žaidimai
Geras žaidimas, bet neveikia visuose mobiliuosiuose įrenginiuose, pavyzdžiui, „Oppo“.
Aaaaaaaeàraataaaaaaaa toaaaaaa asa asa kaip>-/±/1/1111/
Šis žaidimas nepalyginamas su tankų pasauliu.ty originalus.ne puikus žaidimas tiesiog baisus.na vistiek sužinosite patys!!!!🙁
gražus žaidimas, lengvas valdymas, šiek tiek mūšio problema, kai paspaudžiate mūšį bet kuriuo režimu, užtrunka daug laiko, kol įžengsite į mūšį ir kartais turėsite atsargų, kol kas viskas,
Tank Warfare: PvP Blitz Game સ્ટ્રેટેજી kzg
Nepavyksta prisijungti prie serverio
Geras žaidimas vaikinai. Man patinka tavo darbas šiame žaidime............
Tank Warfare: PvP Blitz Game Stratēģiskās spēles lxq
Tankai yra velniškai lėti, o žaidimas per trumpas. Kai susipažįsti su aplinka, supranti priešo tankus, laikas baigsis. Tiek daug rekvizitų, kuriuos reikia naudoti, bet žaidimo trukmė labai trumpa... Įrenginys per sunkus, todėl mano išmanusis telefonas įkaista kaip perdegęs... norint atvėsti, reikia išeiti iš žaidimo.
Šiek tiek sunku valdyti, bet geras žaidimas
Salam ir
ฮิตมาสเตอร์ 3D - มือมีดนักฆ่า แอ็กชัน jsrr
šis žaidimas tikrai šaunus,
🥰🥰🥰🥰🥰
Aš įstrigo mokymo programoje, negaliu ieškoti jokių nurodymų
Linksmas žaidimas
Prastas tinklo ryšys
Tank Warfare: PvP Blitz Game உத்தி rwpe
Kai veikia, smagu