Post by hurdransplasacad on Feb 8, 2022 18:41:37 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pokémon UNITE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pokémon UNITE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код багато витривалості ▞▞▞
▞▞▞ Pokémon UNITE 2022 version ▞▞▞
Найкраще в грі те, що вона оновлюється після виправлення на 100% знову і знову, щоб ви ніколи не могли грати.
Castle Fusion Idle Clicker Boshqalar kmui
Система підбору рейтингів - це дійсно дисбаланс: щоразу, коли я ставлю в чергу звання Masters, я отримую ветеранів 1 - 3 гравців. Це дійсно дратує, коли ви намагаєтеся зробити соло чергу. Також сервер не такий хороший, навіть я був підключений і не мав проблем з Інтернетом або мобільними даними, я все ще отримую високий пінг. Загальна любов до Pokemon unite прийшла до мобільних пристроїв.
Android-ігри вже у 2022 році можна буде запускати на Windows ... та вправи для збереження спокою, а найкращою грою – Pokémon UNITE.
Це нова гра, я розумію, що будуть деякі помилки. Тільки зараз я відчуваю щось не дуже приємне. Мене відключили, оскільки в середині гри у мене виникла проблема з мобільними даними, а коли через кілька секунд все нормалізується, підключитися до гри неможливо. Щоразу, коли я намагаюся підключити гру, просто зависає, і коли я закриваю свої дані, гра рухається нормально, але коли я намагаюся знову підключитися, гра зависає. Я намагаюся закрити гру і знову відкрити, але зараз навіть не можу увійти.
Гра супер просто, але хотілося б, щоб покемонів було чути більше, а ціни нижче. Но все інше просто супер, і графіка, і управління та озвучка, навіть скіни офігенні!■]:^)
Мені не подобається гра, тому що, хоча сигнал сильний, я кажу, що сигналу немає, навіть якщо у мене є Wi-Fi і я його завантажую, а встановлення збігу займає дуже багато часу, 10 хвилин або 5 хвилин, перш ніж я можу знайти супротивник і союзник через 10 хвилин, це мої союзники Просто вони дурні і хочуть, щоб ви виправили гру, тому що звіт нічого не робить, просто дратує, що я хочу знищити свій мобільний телефон через цю гру
Я досяг 1500 балів, і наразі не бачу причин продовжувати гру. Головний недолік Pokemon Unite як гри MOBA полягає в тому, що її пізня гра повністю виключає ранню і середню гру. Дивіться, що ви можете мати найкращу команду і повністю домінувати над командою противника, однак, на пізній грі все має значення, яка команда переможе Zapdos. Оскільки це видаляє всі перезарядки і навіть подвоює очки. Zapdos Hunter може здатися більш підходящою назвою для цієї гри.
Чудово!
Pokémon UNITE 액션 mpg
Google Play Awards 2021 Crown Pokémon Unite визнана ...
Якого біса! Ppl продовжують відключатися або йти на afk, що також у рейтингових матчах. Якого біса я маю робити, чому я маю бути оштрафований за втрату своїх очок у рейтингових матчах, коли 3 члена команди afk? І це відбувається постійно! Виправлено це! Або дозвольте іншому реальному гравцеві приєднатися замість відключених, або принаймні не штрафуйте мене. Що мені робити, коли 3 товаришів по команді немає і через це програю рейтингові матчі?! Видалення
Коасна гра
ВСІ ігри покемонів для Android - Список оновлений 2021
Це хороша гра, але потрібно включати багато речей, як-от багато покемонів, мегаеволюцію, розділ розмов і місце, де ми можемо ловити покемонів, подорожуючи.
Матчі веселі! Але кількість меню, за яким потрібно клацати, щоб отримати щоденні винагороди (та інші винагороди), для мене не дає змоги. Забагато тегів сповіщень. Гратиме лише зрідка.
Зрештою, це дуже хороша гра, і мені вона дуже сподобалася, але баланс у цій грі все ще досить поганий... як і набір щитів занадто сильний. І, звичайно, про скін, він насправді не того вартий порівняно зі скінами в інших іграх MOBA, в які я грав. У грі також немає чату в грі та поганого підбору партнерів... зрештою, я все ще насолоджуюсь цією грою, але будь ласка, зробіть щось із нею
Ця гра весела, але, будь ласка, розберіться з людьми, які навмисно простоюють під час гри. Я бачив, як багато людей отримували 0 очок майже в кожній грі, а також одна людина могла використовувати програму, щоб дозволити Vulpix залишатися на базі, але атакувати кожні 5 секунд, щоб він не був визначений як неактивний гравець.
Я щойно оновив гру сьогодні, що показує, що в ній було виправлено помилки для користувачів Android, і виявляється, що це набагато гірше, ніж раннє оновлення. Забагато помилок під час гри, і це постійно впливає на якість моєї гри. Будь ласка, виправте гру, розробники, або ж...
Весело грати, але й дуже дратує. Як зазначали багато людей, afk-гравці вбивають веселощі, а повідомлення про помилку, яке могло б вигнати вас перед матчем, було жахливим. Це принаймні зникло після видалення. Але механік Zapdos жахливий. Ви можете перемагати, а інша команда робить останній постріл в Zapdos, і вони раптом перемагають. Справді засмучує. Крім того, Зераора надто посилена. Балансування на цих символах непогане. Якщо у вашій команді немає Zeraora, ви програєте.
Гра класна , але додайте будь ласка українську мову
Ви дуракі
Я завантажив гру, але не знаю, як грати
Очередна крива гра де ти залежиш від рандомів, які стоять афк.
Гра дуже весела, я не буду брехати, але я думаю, що вам потрібно буде додати більше подій або щось подібне, я думаю, що розробники насправді не вкладають у гру пристрасть чи щось інше. Це дуже унікальна гра, мені подобається. Поки що ставлю 2 зірки лише тому, що події короткі, а після події це більше не заохочує грати в гру. Вибачте.
Кращою грою року для платформи Android стала Pokemon UNITE, відзначивши її ... звіт Google про поширення Android на мобільних пристроях.
Дуже гарна гра. Але мікрофон недоступний у фойє, тому ми обговорюємо за викликом, чи буде можливість мікрофона доступна у фойє, це було занадто добре 😊👍
ЗА: дружній до початківців. Система звітів для користувачів, які підривають роботу. Настроюваний профіль. Гідні заходи. Мінуси: Рухи та навички запізнюються і не точні на дотик. Немає можливості подрібнити для скінів покемонів. Сватання = незграбне?! Звання ветерана з початківцями? Ранг зазвичай не вимірює майстерність, але коли користувачі показують, що вони не можуть співпрацювати, це здається марною тратою часу. ✓ Найголовніше, командний чат потребує більше команд для кращого спілкування ✓
Це кооп-гра 1 на 5. Якось, одного разу в цьому я зрозумів, що мене постійно поєднували з ботами з рейтингом і невимушеністю. Я можу сказати, що вони створені за сценарієм, щоб йти одним маршрутом, тому що це так очевидно. Вони також не намагатимуться забити гол, навіть якщо у них є повна кількість м’ячів у руках на всю гру. Я маю на увазі, що... ви навчили нас забивати гол у підручнику, але не ви AI? Але, чесно кажучи, я все ще насолоджуюся ігровим процесом, тому що продовжую вигравати проти бота.
Гра справді чудова, просто в ній є маса дратівливих помилок, які не дають їй стати краще, ніж зараз. Однією з яких є помилка оновлення, з якою я стикаюся зараз. Щоразу, коли я оновлюю гру, мені завжди доводиться її перевстановлювати, оскільки вона не запускається після оновлення. У мене просто швидкий чорний екран, а потім гра вилітає. Будь ласка, виправте цю помилку, і я поставлю своїй оцінці ще одну зірку.
Гра хороша, але єдина проблема для мене полягає в тому, що вона продовжує підключатися та відставати, як завжди, моя швидкість Інтернету висока, а також потужність сигналу. Але він весь час відстає.
Поки що мені дуже сподобалася гра, але нещодавно я зіткнувся з проблемою. Мій чоловік і двоє друзів були в групі, але гра не дозволяла нам розпочати матч за ранг. У грі зазначено, що ви не можете розпочати ранговий матч із чотирма людьми в групі. Моє запитання чому? Чи не легше для системи додати одну людину до команди. З тим, як матч-мейкер працює для команд, краще мати власну групу. Я просто не розумію, чому чотирьом друзям заборонено брати участь у матчі за ранг.
Pokemon Unite CHARIZARD IS IT REALLY THAT BAD? Gameplay ...
Pokémon UNITE 액션 mpg
Google назвала лучшие игры и приложения 2021 года на ...
Після останнього оновлення щось не так із звуком. Навіть якщо для всіх налаштувань аудіо встановлено значення "Вимкнено", він все одно видає звуки
Додайте українську мову 🇺🇦 Будь ласка! Додайте українську мову 🇺🇦 Будь ласка!
Pokémon UNITE 액션 mpg