Post by raiboranmontform on Feb 3, 2022 23:51:00 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dinosaur Rampage ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dinosaur Rampage IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ több állóképességet kódol ▞▞▞
▞▞▞ Dinosaur Rampage 2022 version ▞▞▞
Élvez, inkább kevesebb hirdetést szeretne, és majdnem annyi időt tölt a hirdetések nézegetésével, mint a játékkal. A játék szórakoztató.
ez jó, de a grafikai játékmenet és a vezérlők TÉNYLEG ROSSZAK
Imádtam a játékot, és kipróbálhatsz néhány klassz dinoszauruszt is a játékba, de továbbra is szeretem, hogy ilyen nagyra nősz 😎😎.
Szép, de sok problémájuk van, először jött egy hirdetés, hogy lezártam az internetet, majd egy szint játék után jött egy másik hirdetés, elmentem a skinekhez, hogy feloldjam a rózsaszín szőrt, és ott volt írva, nézd meg a videót, rákattintottam és az volt írva, hogy nincs internet nincs videó, ez nem fair, ezért adtam egy csillagot, eltávolítom, más játékkal nem fordult elő soha ne telepítsd ezt az alkalmazást.................
Töltse Finding Blue Free (KOR) APK 1.2.5 Android Free - APK4K
Jó
(◍•ᴗ•◍)❤ kiváló állapotú ez az alkalmazás szép, vagy mondhatom, hogy egyszerű. A csatáért adok neki egy ✅✅ tetszik, normál szinteken ez csak egy kis terület, ahol játszanunk kell, és egy fekete terület, kérlek frissítsd ezt az alkalmazást, és még többet fogunk élvezni
Egy mentor mindenféleképpen jön, és engem céloz meg, ahová megyek, és az összes hülye hirdetést
Ccccc
Azt hittem, hogy ez egy hülye játék lesz, de valójában kiderült, hogy ez a valaha volt legjobb játékom, és nem tudom, hogy online vagy offline-e, de hamarosan megnézem, biztos vagyok benne, hogy online van, de ezt javaslom mindenkinek, szóval ha láttad ezt a játékot, az nagyon jó
Elég szórakoztató időhúzás, nem a legjobb biztos, hogy a többi "játékos" bot, de hát igen
Dinosaur Rampage City 12+ ... Be careful that dinosaurs will destroy the city! ... iPod touch: iOS 8.0 vagy újabb verzió szükséges.
Szeretek embereket enni, 😂 de a harci mód szó szerint lehetetlen.
Minden alkalommal megjelennek hirdetések, amikor befejezi a játékot
Gy
Szórakoztató játék, de gyorsan elmúlik. Késő, de ez lehet az én telefonom. Minden játék közti hirdetés lehetővé teszi, hogy megnézzen egy videót, hogy minden körben megháromszorozza az érméit, ami elég bosszantó
Pls adj hozzá több időt és több skint és különböző dinoszauruszokat és különböző módokat. PLS próbáld meg ezt vagy néhányat, mint több időt
Ez egy szórakoztató játék, hogy meg kell enni dolgokat, akkor lehet. nagyobb és kicsi a nagyobb.
1 csillagra értékelték, mert egyjátékos. Ez a játékstílus értelmetlen, ha nem többjátékos
Dozer Construction Games 3D · Gold Mine Construction Zone 3D · Real Excavator Driving Simulator - Digging Games · Dinosaur Digger - Truck simulator games for
Jó, de unalmassá válik
CitizenGO
Snake Rivals.4 Apk letöltés. A legújabb és régebbi verziók keresése.
Nem tudom, hogy ez csak az én játékom volt-e, de amikor játszottam, csak egy fekete képernyőt láttam!!!
Nem engedi letölteni a játékot, de biztos vagyok benne, hogy jó
Tulajdonképpen szórakoztató! Nincs szünet! Addiktív. Normál mennyiségű hirdetés.
Minden meccs után van egy hirdetés. Ha néhány játékra szétosztanák, az egy dolog lenne
Alig kaptam meg, és máris legendás vagyok! az egyetlen problémám az, hogy minden alkalommal, amikor veszítek vagy nyerek, hirdetések jelennek meg, és ez nem tetszik, de ez egy nagyszerű játék. szeretlek és szeretlek
Valójában nem szórakoztató, ismétlődő és nem eredeti, valójában csak más, ehhez hasonló játékok kivágása.
Bárcsak ne lenne időzítő
A Rampage mód akkor ér véget, amikor a halmozott Raging Rex eléri az 1. orsót. ... eszközökön (ideértve az iOS, Android és Windows eszközöket is) játszható.
Minden egyes kör után van hozzáadás, és ez annyira bosszantó