Post by raiboranmontform on Feb 3, 2022 23:38:53 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Homescapes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Homescapes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код генератор всички ▞▞▞
▞▞▞ Homescapes 2022 version ▞▞▞
Много малко са животите
Отначало беше много хубаво но след стана трудна и иначе дадох 4 звезди е хубава
играта е супер но днес и стана нещо и започна да се затваря сама защо незнам.
Генератор HOMESCAPES: монети и звезди Hack Безплатно!
Играта не се отваря. Замръзва и след това се срива. Не съм имал възможност дори да опитам да играя, тъй като продължава да се срива.
Не теглете. От начало е добре. После- Много трудни нива, държат те по една седмица, и като го минеш, още по-трудно, освен това, иска да си платиш за щяло и нещяло, и ако не си платиш, се обезсмисля. По- добре я направете още отначало платена , за да се знае. Аз съм на 120-то ниво и това едва достигнах, а и вече съм плащала няколко пъти за простотии е играта, а като чета, че има до 2500 ниво.... то точно ти се губи желанието да играеш. Ще я изтривам точно за това.
няма абсолютно нищо общо с рекламата
Не само, че трябва да харчите, за да играете, те ви поставят в турнири без опцията да се откажете и не получавате звезди и оставате в застой с дни. Току-що купих пакет, след което бях включен в турнир, който продължава 5 дни, което е нелепо. Свързах се с поддръжката и искам парите си обратно без отговор
Изключително неприятна игра. Събера бустери веднага ме пресича с трудно ниво, когато се изпълни с 10-12 хода, но ме принуждава да направя няколко безсмислени ходове, с което шансът за преминаване към следващото ниво на граничи с 0.000%. *#×*@#^*. €€€,|°€|\|6€|-|0$
Много интересна игра
Няма почти никакви бонуси, и по 3 звезди за левел е малко множко
Ставам много раздразнен, че на всеки два дни трябва да актуализирам тази игра! Наистина ми беше приятно да играя играта. Но напоследък нивата бяха толкова трудни за преминаване. И за съжаление на моя екип изглежда липсва ОТБОРНО УСИЛЕНИЕ! И най-малкото да помагам с живота.
Ще използваме Deskify Android Emulator за Инсталирайте Homescapes в Windows или Mac. Също така можете да инсталирате други приложения и игри за Android с
Със сигурност вече сте си задали въпроса колко нива има в Homescapes. ... което се предлага за Android и iOS, не е толкова лесно да се отговори.
играта е много добра, но от последната актуализация винаги се срива и изобщо не може да се играе. моля поправете и ще дам 5 звезди.
Това е забавна игра, която понякога разделя задачите на 2, когато може да се направи само с една монета.
Играта е хубава, но когато сте заседнали на трудно ниво, оставате там завинаги. Това е нещото, което ви кара да деинсталирате играта.
Trt
Има много нива на работа, които се намират с дни, и съответно не може да се минат ивентите.
По време на карантината тази игра ми правеше компания. Забавно е и държи ума зает! Обичам го!
Наваксайте с най-новите и страхотни видеозаписи на Homescapes в Twitch. Регистрирайте се или влезте, за да се присъедините към общността, и последвайте
Преди, когато стартирате тази игра, беше лесно, но по-късно става трудно до степен, че губим живота си всеки ден. Моите приятелки наистина харесват тази игра, но тя каза, че звездите са трудни за получаване и тя загуби интерес към тази игра.
Става, малко бавно зарежда и всичко в играта е скъпо, но убива време.
Забавна и увлекателна игеа
Играта е добре,но направете така,че като си кънектнът към Facebook и смениш състав,да продължиш до където си,а не от 1во ниво....
готино, но малко трудно, освен ако не използвате електрически прозорци и не купувате монети
Обичам тази игра, но от момента, в който актуализирах домашните пейзажи, тя не работи правилно. Не мога да отворя наградите, които съм спечелил. Всеки път, когато се опитам да събера наградите си, ме отвежда до началната ми страница. Моля, дайте решение за него. Също така нивата стават много трудни с по-малко движения. Моля, помогнете
Обичам мини игрите, това е първият път, когато виждам, че всъщност поставяте мини игрите в рекламите хахахаха
Обичам да играя тази игра с едно изключение. Принуден съм да играя Турнир на шампионите на всеки няколко дни. Продължава 3 дни, понякога 5, през които не можете да спечелите звезди. Иска ми се да направят това по избор, да го намалят до 12 часа или просто да се отърват от него. Забелязах, че моите съотборници рядко играят, докато се провежда турнирът.
През едно ниво започнете сложно ниво вие сте нагли тази игра ли е или конкурс за сложност
Това е любимата ми игра!😍😍😍 Невероятна е и много я обичам!
Достойно забавна игра. За съжаление нивата стават почти невъзможни за победа без усилвания след първите 50-60 нива. До голяма степен се чувства невъзможно да продължиш напред, без да харчиш пари в даден момент
Причината да играем именно на тези на моята възраст е да се откъснем от работа и стрес. Не е релаксиращо, когато играта е твърде тежка. Както и да е, наистина обичам тази игра. Все едно си представям, че украсявам имение, което не мога да си позволя да построя в реалността 😁😁😁 В момента играя на ниво 3537 😁😁😁
Абсолютно страхотен дизайн на нива, ниво 700 например, ако получавате "няма налични ходове" всеки ход, който показва, че сте направили ужасно ниво и се нуждае от поправка, всичко това е само за грабване на пари.
Изтеглете Homescapes 3.4.3 MOD (Неограничени звезди) безплатно за мобилни телефони с Android, смарт телефони. Таблетки и повече устройства.
Игрите са гладна за пари. Защото давате по-малко време за завършване на всяко събитие в сравнение със задачата. И ако искате удължаване, тогава отново сте поискали пари. Пълен боклук е.
Защо няма актуализация? Стои на 43% повече от месец...
Нивата са твърде трудни и актуализират 50mb, какво!?
Обичам тази игра, защото е предизвикателна, но се дразня, защото винаги се актуализира .. mb е твърде висок. Все още трябва да изтрия други приложения .. моята тарифа ще намалее с вас .. може би следващия път, когато актуализирате, просто ще го изтрия, вместо да ме стресирам ...
Не иска да се актуализира ,не може да започне изтеглянето!
актуализацията оправете,не ми зарежда играта
Харесва ми
Достатъчно лошо е, че има много нива, при които е почти невъзможно или ще ви отнеме цяла вечност, за да завършите, без да похарчите и стотинка, но когато ги преминете, ще бъдете принудени да използвате трудно спечелените си звезди за безполезни или черни задачи като „Говори с Катрин“. Като, какво по дяволите. Вие таксувате 3 звезди за задачи като засаждане на едно дърво, прави нивата твърде трудни, давате 65 монети или по-малко на ниво, но таксувате 900 за още 5 хода. Каква измама.
Homescapes – Приложения в Google Play
Обичам тази игра и бих я препоръчал на всички. Всяко ниво е различно и обновяването на къщата ви кара да искате да продължите още повече. Ако се забиете на определено ниво, просто продължавайте да опитвате, ще стигнете до там !!! ;-Д
Не се зарежда...
Толкова е интересно
Тази игра е страхотна, момчета, определено трябва да опитате, понякога може да стане трудно, но ще ви хареса един намек, че не я играете редовно, защото получаваме награди всеки ден
Homescapes Unlimited Coins & Lives MOD APK Безплатно ...